MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI

YETİŞKİNLERDE ALERJİK BRONŞİTİN BİTKİSEL TEDAVİSİ

- Aralık 09, 2019
snpsr

Alerjik bronşit, soluk borusunun aşırı duyarlı hale gelmesi durumunda yaşanan rahatsızlıktır. Soluk borusu, vücuda gelen zararlıları tanıma ve algılama işlevine sahip bir organdır. Bu organın alerjenler nedeniyle gereğinden fazla duyarlı hale gelmesi durumunda soluk borusu kasları kasılır, mukus salgısı artar, damarlar sıvı sızdırarak dokuyu şişirir ve neticede hava yolu daralır, nefes almak zorlaşır.  Solunumun zorlaşması havadaki ani sıcaklık, nem değişiklikleri, sis, hava kirliliği, sigara dumanı, egzersiz ile uyarılabildiği gibi alerjik olan bireylerde alerjenler ile de tetiklenebilir.

Alerjik Bronşitin Belirtileri
-Nefes darlığı
-Sık soluma
-Ağız etrafının morarması 
-Hırıltılı solunum
-Karın ağrısı

Bu belirtiler viral bir solunum enfeksiyonu sırasında veya efor harcanması ile de ortaya çıkabilir.




  YETİŞKİNLERDE ALERJİK BRONŞİT  İÇİN BİTKİSEL KÜRLER 

Hem alerjik bronşit hem de kışın buna eşlik eden soğuk alerjisi için aşağıdaki 2 kürü de birlikte uygulayın. Bu kürler İbrahim Saraçoğlu'na ait kürlerdir. 

1- Keçiboynuzu Kürü:  
Bu kür alerjiniz içindir. Daralmış bronşlarınızı açarak balgamınızı rahatça çıkarmanızı sağlar. 

Orta büyüklükteki 7 tane keçiboynuzunu önce soğuk su altında yıkayın. Daha sonra bunları 3-4 parçaya bölerek kaynamakta olan 2 su bardağı suyun içine atın. Hafif ateşte 7-8 dakika kaynatın ve daha sonra suyunu süzün. Bu çayın yarısını sabah, diğer yarısını da akşam aç karnına için. (Kalanını buzdolabında saklayın.) Bu kürü 1 ay uygulayın.

Keçiboynuzu çayı şekerli gibi gözükse de keçiboynuzunun içeriğinde şeker bulunmaz. Yukarıdaki ölçeğe göre yaptığınız bu çay kilo aldırmaz.

2- Gülhatmi Çayı Kürü: Bronşitinizin tedavisinde hatmi ya da gülhatmi çayı öksürük için oldukça etkilidir. Tedaviniz süresince hiç süt içmeyin. Süt, alerjinizi tetikler. 


Gülhatmi tomurcuk çiçekleri

10 tane gülhatmi çiçeğini kaynamakta olan 1 bardak suyun içine atıp 5 dakika kısık ateşte kaynatıp süzün. Ilındıktan sonra sabah-akşam aç karnına birer bardak için. Bu çayı her seferinde taze olarak yeniden yapın.

Bu kürün hiçbir yan etkisi yoktur. Tedavi süresi ortalama 1 aydır. Hamileler doktora danışmadan bu kürü uygulamamalıdır.



Sponsor Reklam spnsr

 
MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI



Yazmaya Başlayın ve Enter Tuşuna Basın