MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI

ÇOCUKLARDA ALT ISLATMANIN BİTKİSEL TEDAVİSİ

- Ağustos 28, 2019
snpsr

Çocukların uykularında altlarını ıslatmaları sık karşılaşılan bir sorundur. Aslında bu sorunun altında yatan sebepler ortadan kaldırıldığında alt ıslatma da kendiliğinden geçmektedir.

Çocuğun yatmadan önce fazla sıvı tüketmesi, idrar yolu enfeksiyonu, diyabet gibi nedenler alt ıslatmanın en başta gelen sebepleridir. Ayrıca çocuğun dövülmesi, aile içi şiddet ya da huzursuz ev ortamı gibi fiziksel ve duygusal nedenler de alt ıslatmanın göz ardı edilemeyecek önemli sebeplerindendir.

Tüm bu nedenlerin yanında çocuklarda sebepsiz alt ıslatma da görülebilir. Bazı durumlarda alınacak basit tedbirlerle alt ıslatmanın önüne geçilebilir. Yatmadan iki saat önce sıvı alımının kesilmesi, yatmadan önce tuvalete gidilmesi vb...   
               
Aldığınız tüm önlemlere rağmen alt ıslatma yine de devam ediyorsa bitkisel tedavi uygulayabilirsiniz. Sarı kantaron yağıyla bitkisel tedavi bilinen en etkili yöntemdir. Özellikle ev ya da okul ortamının neden olduğu psikolojik sebeplerden kaynaklanan alt ıslatmayı tedavi etmede oldukça başarılıdır.


Uyarılar !


-Burada yer alan bilgilerin büyük bir bölümü kişisel tecrübelere dayanmaktadır. Yani bir başkasını tedavi eden bitkisel bir kürün sizi de tedavi edeceği anlamına gelmez. 

-Hastalığınız için önce doktora müracaat edin. Bu kürü doktora gittiğiniz halde şifa bulamadıysanız uygulayın.

-Bitkisel ilaçların içindeki iyileştirici özelliğe sahip olan etken maddeler seyrek olduğu için iyileşmeniz reçeteli ilaçlara göre biraz daha fazla zaman alabilir. Bu yüzden bitkisel ilaçları kullanırken sabırlı olmalısınız. 

-Eğer yüksek tansiyonunuz varsa sarı kantaronu kullanmayın. İlk önce yüksek tansiyonunuzu tedavi edin. (Tedavi için tıklayın.)

-Sarı kantaron birçok ilaçla etkileşime girdiği için etkisi azalmakta ya da tedavi edici özelliği kalmamaktadır. Bu nedenle tedavi sürecinde hiçbir reçeteli ya da bitkisel ilaç kullanmayın.

-Eğer antibiyotik veya antidepresan ilaçlarından birini kullanıyorsanız, sarı kantaron yağını bu ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra kullanmaya başlayın. Aksi durumda ciddi sıkıntılara neden olur.

-Kortizon içeren ilaçlar kullanıyorsanız sarı kantaronu bu ilaçları bıraktıktan 1 ay sonra kullanmaya başlayın.

 Çocuklarda Alt Islatmanın Sarı Kantaronla Tedavisi


1. Tedavinizde mümkünse ev yapımı olan sarı kantaron yağlarını tercih edin. 

2. 7 Yaş üstü çocukların tedavisi için günde iki kez aç karnına (sabah-akşam) yarım çay kaşığı sarı kantaron yağı içirilmelidir. Bir haftalık kullanımdan sonra iyileşme görülmeye başlanmalıdır. 

3. Çocuğunuza 10 günden fazla bu yağı içirmeyin. 10 güne kadar bir iyileşme olmazsa tedaviyi kesin ve tıbbi yardım alın.

 Sarı Kantaron Yağı Neden Ev Yapımı Olmalı?

Ev yapımı olanlar 3-4 ayda olurken ve belli bir mayalanma sürecinden geçerken fabrikasyon olanlar kısa sürede üretilmektedirler.  Doğal olarak fabrikasyon olanlar belki yeni başlamış bir hastalığı tedavi ederken, kronikleşmiş olan aynı hastalığı tedavi edemeyebilirler.


Sponsor Reklam spnsr

 
MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI



Yazmaya Başlayın ve Enter Tuşuna Basın