MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI

SINAV ÖNCESİ ZİHİN AÇMA KÜRÜ

- Ağustos 26, 2019
snpsr


Sarı kantaron çayını içmeye başladıktan bir hafta kadar sonraydı. Anlama ve odaklanma kabiliyetimin en üst düzeye çıktığını fark ettim. Gençliğimde bile böyle bir durum yaşamamıştım. O zaman yaşım 48'di.

Sarı kantaronu diyabet rahatsızlığımdan dolayı 2 ay kadar kullandım. Bıraktıktan sonra da beynim ve bedenim üzerindeki etkisi 6 ay kadar sürdü. Okuduğum uzun yazıların aklımı karıştırmaması, zihnimi yormaması ve bedenime müthiş bir dinçlik vermesi beni çok etkilemişti.

Ama şunu da unutmayın ki herkesin vücut kimyası farklıdır. Birine yarayan bir bitkisel ürün, bir başkasında aynı etkiyi göstermeyebilir.




Uyarılar !


-Burada yer alan bilgilerin büyük bir bölümü kişisel tecrübelere dayanmaktadır. Yani bir başkasını tedavi eden bitkisel bir kürün sizi de tedavi edeceği anlamına gelmez. 

-Hastalığınız için önce doktora müracaat edin. Bu kürü doktora gittiğiniz halde şifa bulamadıysanız uygulayın.

-Bitkisel ilaçların içindeki iyileştirici özelliğe sahip olan etken maddeler seyrek olduğu için iyileşmeniz reçeteli ilaçlara göre biraz daha fazla zaman alabilir. Bu yüzden bitkisel ilaçları kullanırken sabırlı olmalısınız. 

-Eğer yüksek tansiyonunuz varsa sarı kantaronu kullanmayın. İlk önce yüksek tansiyonunuzu tedavi edin. (Tedavi için tıklayın.)

-Sarı kantaron birçok ilaçla etkileşime girdiği için etkisi azalmakta ya da tedavi edici özelliği kalmamaktadır. Bu nedenle tedavi sürecinde hiçbir reçeteli ya da bitkisel ilaç kullanmayın.

-Eğer antibiyotik veya antidepresan ilaçlarından birini kullanıyorsanız, sarı kantaron yağını bu ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra kullanmaya başlayın. Aksi durumda ciddi sıkıntılara neden olur.

-Kortizon içeren ilaçlar kullanıyorsanız sarı kantaronu bu ilaçları bıraktıktan 1 ay sonra kullanmaya başlayın.

 Sınav Öncesi Motivasyon Kürü

-Bu kür sadece 18 yaş üstü olanlar içindir.

-Eğer gireceğiniz sınava (ya da sınavlara) hazırlanmadıysanız bu kürden bir mucize beklemeyin. 

-Aktardan 50 g sarı kantaron otu alın. Daha sonra bir çay bardağı suyu kaynatın ve bir çay kaşığı sarı kantaronu çay demler gibi 10 dakika demleyin. (Sarı kantaronu kaynatmayın.) Bu çayı sabah akşam aç karnına günde 2 defa için. Etkisini 8-10 gün sonra görmeye başlarsınız.

-Eğer sarı kantaron çayını daha önce içtiyseniz etkisi sınırlı olabilir. 

Başka Bir Alernatif Kür:
Sınavlardan önce 15 kadar karanfili ağzınıza alın. Karanfiller ıslandıkça içeriğindeki bileşenler tükrüğünüze karışacaktır. Tükrüğünüzü yutun ve bu uygulamayı 10 dakika kadar devam ettirin. Karanfilin acı olduğunu unutmayın!

Karanfil iyi bir zihin açıcı ve motivasyon artırıcıdır.

 Sarı Kantaron Çayının Yapılışı

1- Çaydanlığa bir bardak su koyun.

2- Su kaynadıktan sonra ocağın altını söndürün.



3- Bir çay kaşığı kurutulmuş sarı kantaronu demliğe atın. 

 

4- Sarı kantaronu normal çay gibi yaklaşık 10 dakika kadar demleyin ve için.



Sponsor Reklam spnsr

 
MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI



Yazmaya Başlayın ve Enter Tuşuna Basın