MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI

YÜKSEK KAN ŞEKERİNİ DÜŞÜREN KÜR

- Ağustos 26, 2019
snpsr


Ne kadar dikkat etseniz de bir diyabet hastası olarak ipin ucunu kaçırdığınız, kendinizi kontrol edemeyerek önünüze gelen her şeyi yediğiniz zamanlar olmuştur. Bunun sonucunda da kan şekeriniz oldukça yükselir. 

İşte yükselen açlık ve tokluk kan şekerinizi düşürmek için zeytin yaprağı ve tarçın çayı bulunmaz bir fırsattır.

Ben yaklaşık on yıldır diyabet hastasıyım. Bir gün bir internet sitesinde zeytin yaprağı ve tarçın çayının şekeri düşürüp kontrol altına aldığını okuduğumda doğal olarak inanmamıştım. Çünkü çok zeytin yiyen biriyim. Ama zeytinin kan şekerim üzerinde düşürücü bir etkisi olmamıştı. Daha önce tarçını da denemiştim ama o da şekerimi düşürmemişti. Bu yüzden tarçın ve zeytin yaprağı çayının da yaramayacağını düşündüm.

Ama çayı içmeye başladığım hafta kan şekerimin 140-150'lerden 120'lere düştüğünü gördüm. Tokluk şekerim ise 250-300 arasındayken 150-200 arasında çıkmaya başladı. 

Aşağıdaki kürü uygulayarak siz de şekerinizi kontrol altına alın. Ama bu kür her şeyi yiyebileceğiniz anlamına gelmez. Özellikle ekmekten ve şekerli gıdalardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Tarçın ve zeytin yaprağı tansiyonu düşürür. Bu yüzden tansiyonu düşük olanların dikkatli olmaları gerekir.




Uyarılar !


-Burada yer alan bilgilerin büyük bir bölümü kişisel tecrübelere dayanmaktadır. Yani bir başkasını tedavi eden bitkisel bir kürün sizi de tedavi edeceği anlamına gelmez. 

-Hastalığınız için önce doktora müracaat edin. Bu kürü doktora gittiğiniz halde şifa bulamadıysanız uygulayın.

-Bitkisel ilaçların içindeki iyileştirici özelliğe sahip olan etken maddeler seyrek olduğu için iyileşmeniz reçeteli ilaçlara göre biraz daha fazla zaman alabilir. Bu yüzden bitkisel ilaçları kullanırken sabırlı olmalısınız. 

-Eğer yüksek tansiyonunuz varsa sarı kantaronu kullanmayın. İlk önce yüksek tansiyonunuzu tedavi edin. (Tedavi için tıklayın.)

-Sarı kantaron birçok ilaçla etkileşime girdiği için etkisi azalmakta ya da tedavi edici özelliği kalmamaktadır. Bu nedenle tedavi sürecinde hiçbir reçeteli ya da bitkisel ilaç kullanmayın.

-Eğer antibiyotik veya antidepresan ilaçlarından birini kullanıyorsanız, sarı kantaron yağını bu ilaçları bıraktıktan 4-5 gün sonra kullanmaya başlayın. Aksi durumda ciddi sıkıntılara neden olur.

-Kortizon içeren ilaçlar kullanıyorsanız sarı kantaronu bu ilaçları bıraktıktan 1 ay sonra kullanmaya başlayın.

 Tip II Diyabet İçin Şekeri Düşürme ve Düzenleme Kürü

-Bir su bardağı suyu  kaynattıktan sonra ocağın altını kapatın. İçine on kadar kuru zeytin yaprağı ve bir tane kabuk tarçın koyup 10 dakika demleyin. Bu çayı sabah-akşam birer bardak aç karnına için.

-Sabırlı olun ve tedavinizi şekeriniz düzene girene kadar devam ettirin. Sonrasında da haftada birkaç kere bu kürü uygulamaya devam edebilirsiniz.

 Zeytin Yaprağı ve Tarçın Çayının Yapılışı


1- Çaydanlığa bir bardak su koyun.

2- Su kaynadıktan sonra ocağın altını söndürün.



3- 10 kadar kuru zeytin yaprağını ve bir çubuk tarçını kaynamış suyun içine koyun.

 

4-10 dakika demleyin ve için.




Sponsor Reklam spnsr

 
MOBİL UYUMLU REKLAM ALANI



Yazmaya Başlayın ve Enter Tuşuna Basın